NLP Online Inspiratiesessie - Leren motiveren met NLP- PPN

Ben jij benieuwd wat Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is en hoe jij, als paramedicus, dit kan inzetten in je werk en in jouw eigen leven? Wil jij jezelf versterken en duidelijker en met meer impact communiceren met anderen? In een korte live online NLP inspiratie-sessie maak je kennis met een aantal werkvormen afkomstig uit de NLP-methodiek. Je kunt deze direct  in de praktijk brengen en gebruiken om jezelf te versterken en je cliënten te begeleiden.

Deze NLP-inspiratiesessie staat volledig in het teken van Leren Motiveren. Hoe kun jij jouw client op diepere lagen motiveren om ander gedrag te vertonen.

Alle beroepsgroepen die vallen onder PPN kunnen zich inschrijven voor deze cursus EN/NVD/VvOCM/NVLF/NVH/OVN


Waarom deze Online inspiratiesessie

Tijdens deze sessie krijg je inzicht in de zes logische niveaus van NLP en hoe je deze in de gesprekken en behandelingen van cliënten kunt toepassen. Zodat je op diepere lagen kunt ontdekken waar de bron van het probleem is en op welke laag je de oplossing kunt vinden. Je client krijgt meer inzicht en contact met zijn of haar intrinsieke motivatie en de energie kan weer gaan stromen om met vernieuwde energie de ergotherapie te doorlopen. De Logische niveaus zijn ook zeer verhelderend als je met een cliënt ‘vast loopt’ en er geen progressie meer lijkt te zijn. Terwijl jij weet dat er meer mogelijk zou kunnen zijn. 

Daarnaast krijg je meer inzicht in hoe je jouw cliënt kunt steunen door het aannemen van verschillende perspectieven op de situatie, een ander interessant en inzichtgevend model van NLP.

Programma

Van 9:30 - 11:30 uur


Praktisch


- €25,- voor leden

- €35,- voor niet-leden

- 2 accreditatiepunten

- Bewijs van deelname


Schrijf je hieronder in

Schrijf je hieronder in

Online 

Deze ‘NLP Online Inspiratie Sessie’ vindt plaats via ZOOM videoconference software. ZOOM biedt de mogelijkheid om alle deelnemers actief te laten deelnemen in de sessie via beeld en geluid. Je ontvangt vanuit de PPN Academie een uitnodiging voor deze ZOOM training, hierbij staat een code welke je gebruikt om bij ZOOM in te loggen.

Om de online inspiratie sessie interactie te houden, is er een maximum van 30 deelnemers. Wees er snel bij, de vorige editie was snel uitverkocht!

Let op: gebruik van je webcam is verplicht bij deze ‘NLP Online Inspiratie Sessie’. 

Cursusvoorwaarden

Zie cursusvoorwaarden.


Ingrid Smit


De ‘NLP Online Inspiratie Sessies’ worden op regelmatige basis gegeven door Ingrid Smit, waarbij telkens een nieuw thema wordt behandeld en verschillende NLP structuren worden geïntroduceerd. Na haar loopbaan als bedrijfskundige en interim manager in de vastgoedsector, en vele opleidingen verder, startte Ingrid in 2008 een eigen Trainingsbureau.


Inmiddels werkt ze als freelance trainer, coach en ondernemer met heel veel plezier samen met verschillende opleiders, trainers en collega’s, zoals JBBX, de ErgoAcademie, Paramedisch Platform Nederland, Blogzinnig en Schrijfzin.

Voor JBBX en de PPN Academie faciliteert Ingrid gecertificeerde NLP practitioner en NLP master opleidingen en kortere cursussen op het gebied van communicatie, teamwork en leiderschap. Daarnaast verzorgt ze voor diverse opdrachtgevers teamtrainingen, persoonlijke coaching en motivatie-sessies.

Ingrid SmitDe ‘NLP Online Inspiratie Sessies’ worden op regelmatige basis gegeven door Ingrid Smit, waarbij telkens een nieuw thema wordt behandeld en verschillende NLP structuren worden geïntroduceerd. Na haar loopbaan als bedrijfskundige en interim manager in de vastgoedsector, en vele opleidingen verder, startte Ingrid in 2008 een eigen Trainingsbureau.

Inmiddels werkt ze als freelance trainer, coach en ondernemer met heel veel plezier samen met verschillende opleiders, trainers en collega’s, zoals JBBX, de ErgoAcademie, Paramedisch Platform Nederland, Blogzinnig en Schrijfzin.

Voor JBBX en de PPN Academie faciliteert Ingrid gecertificeerde NLP practitioner en NLP master opleidingen en kortere cursussen op het gebied van communicatie, teamwork en leiderschap. Daarnaast verzorgt ze voor diverse opdrachtgevers teamtrainingen, persoonlijke coaching en motivatie-sessies.Contact

Ergotherapie Nederland
Orteliuslaan 750
3528 BB Utrecht

E-mail
en@ergotherapie.nl

Telefoonnummer
030 2628356

Telefonische bereikbaarheid
Maandag tot en met vrijdag,
tussen 8.30 en 17.00 uur.

Ergotherapie Nederland


Scholing
Dit is Ergotherapie
Ergotherapeut zoeken Kennisplatform
Over Ergotherapie Nederland
Congressen en bijeenkomsten


Contact


Ergotherapie Nederland
Orteliuslaan 750
3528 BB Utrecht


E-mail
en@ergotherapie.nl

Telefoonnummer
030 2628356

Telefonische bereikbaarheid
Maandag tot en met vrijdag,
tussen 8.30 en 17.00 uur.Disclaimer | Privacy statement