Programma Studiedag Aandacht voor arbeid

Datum: 1 april 2021 
Locatie: online via Zoom 

Programma  

9.30-09.45
Inloop & ontvangst online. Eerste netwerkmogelijkheid in breakout rooms (15 min)

09.45-10.05
Opening door Theo van der Bom & dagvoorzitter Joyce van de Nes (20 min)

10.05-10.50
Plenaire lezing 'Wet & regelgeving' door Turgut Hefti (45 min)

10.50-11.00
Pauze (10 min)

11.00-11.35
Plenaire lezing 'Chronische pijn en arbeid' door Vera Killen & Edith Brocken (35 min)

11.35-11.45
Pauze en inregelen breakout rooms (10 min)

11.45-12.30
Arbeid in de praktijk - casuistiekbespreking - onder leiding van Commissie Arbeid in breakout rooms (45 min)

12.30-13.30
Lunchpauze (60 min)

13.30-14.05
Plenaire lezing 'Arbeid in de GGZ; het belang van arbeid in de GGZ en de meest effectieve interventies’ door Gabe de Vries (35 min)

14.05-14.15
Pauze (10 min)

14.15-14.50
Plenaire lezing 'Optimale samenwerking tussen ergotherapeuten/re-integratiecoaches en de bedrijfsarts' door Bart Dollekes & Nanette Nab (35 min)

14.50-15.00
Pauze en inregelen breakout rooms (10 min)

15.00-15.45
Expert Meeting - verdieping en netwerken - onder leiding van Commissie Arbeid  in breakeout rooms (45 min)

15.45-16.00
Afsluiting door Dagvoorzitter Joyce van de Nes

Programma studiedag Aandacht voor arbeid

 

Datum: 1 april 2021 
Locatie: online via Zoom 

 

Programma  

 

9.30-09.45
Inloop & ontvangst online. Eerste netwerkmogelijkheid in breakout rooms (15 min)

 

09.45-10.05
Opening door Theo van der Bom & dagvoorzitter Joyce van de Nes (20 min)

 

10.05-10.50
Plenaire lezing 'Wet & regelgeving' door Turgut Hefti (45 min)

 

10.50-11.00
Pauze (10 min)

 

11.00-11.35
Plenaire lezing 'Chronische pijn en arbeid' door Vera Killen & Edith Brocken (35 min)

 

11.35-11.45
Pauze en inregelen breakout rooms (10 min)

 

11.45-12.30
Arbeid in de praktijk - casuistiekbespreking - onder leiding van Commissie Arbeid in breakout rooms (45 min)

 

12.30-13.30
Lunchpauze (60 min)

 

13.30-14.05
Plenaire lezing 'Arbeid in de GGZ; het belang van arbeid in de GGZ en de meest effectieve interventies’ door Gabe de Vries (35 min)

 

14.05-14.15
Pauze (10 min)

 

14.15-14.50
Plenaire lezing 'Optimale samenwerking tussen ergotherapeuten/re-integratiecoaches en de bedrijfsarts' door Bart Dollekes & Nanette Nab (35 min)

 

14.50-15.00
Pauze en inregelen breakout rooms (10 min)

 

15.00-15.45
Expert Meeting - verdieping en netwerken - onder leiding van Commissie Arbeid  in breakeout rooms (45 min)

 

15.45-16.00
Afsluiting door Dagvoorzitter Joyce van de Nes

Contact

Ergotherapie Nederland
Orteliuslaan 750
3528 BB Utrecht

E-mail
en@ergotherapie.nl

Telefoonnummer
030 2628356

Telefonische bereikbaarheid
Maandag tot en met vrijdag,
tussen 8.30 en 17.00 uur.

Ergotherapie Nederland

 

Scholing

Dit is Ergotherapie

Ergotherapeuten zoeken

Kennisplatform

Over Ergotherapie Nederland

Congressen en bijeenkomsten

 

Contact


Ergotherapie Nederland Orteliuslaan 750
3528 BB Utrecht

 

E-mail
en@ergotherapie.nl
 

Telefoonnummer
030 2628356
 

Telefonische bereikbaarheid
Maandag tot en met vrijdag,
tussen 8.30 en 17.00 uur.

 

 

 

 



Disclaimer | Privacy statement