Scholingen


Onder de naam ErgoAcademie organiseert Ergotherapie Nederland geaccrediteerde bij- en nascholing voor ergotherapeuten, maar ook congressen en inhoudelijke evenementen. Al dan niet in samenwerking met andere partijen. Deze activiteiten worden uitgevoerd op initiatief van Ergotherapie Nederland. Maar de vereniging staat ook open voor initiatieven van derden die onder de vlag van ErgoAcademie bij- en nascholing willen verzorgen. Inhoudelijke kwaliteit en relevantie voor het beroep staat hierbij voorop. Ben je geïnteresseerd in samenwerking? Neem dan contact op met Angelique Vugts, Jacqueline Leenders of Diana Elsinga via ergoacademie@ergotherapie.nl.

De activiteiten van ErgoAcademie zijn voor leden van Ergotherapie Nederland altijd veel voordeliger dan voor niet-leden. Een extra reden om lid te worden. De ErgoAcademie is CRKBO geregistreerd, waardoor wij BTW vrij kunnen factureren. 

Een deel van de scholingen wordt georganiseerd in samenwerking met de PPN Academie.  Alle beroepsgroepen die vallen onder PPN kunnen zich inschrijven voor deze scholingen (EN/NVD/VvOCM/NVLF/NVH/OVN)Scholingen


Onder de naam ErgoAcademie organiseert Ergotherapie Nederland geaccrediteerde bij- en nascholing voor ergotherapeuten, maar ook congressen en inhoudelijke evenementen. Al dan niet in samenwerking met andere partijen. Deze activiteiten worden uitgevoerd op initiatief van Ergotherapie Nederland. Maar de vereniging staat ook open voor initiatieven van derden die onder de vlag van ErgoAcademie bij- en nascholing willen verzorgen. Inhoudelijke kwaliteit en relevantie voor het beroep staat hierbij voorop.


Ben je geïnteresseerd in samenwerking? Neem dan contact op met Angelique Vugts, Jacqueline Leenders of Diana Elsinga via ergoacademie@ergotherapie.nl.


De activiteiten van ErgoAcademie zijn voor leden van Ergotherapie Nederland altijd veel voordeliger dan voor niet-leden. Een extra reden om lid te worden. De ErgoAcademie is CRKBO geregistreerd, waardoor wij BTW vrij kunnen factureren. Een deel van de scholingen wordt georganiseerd in samenwerking met de PPN Academie.  Alle beroepsgroepen die vallen onder PPN kunnen zich inschrijven voor deze scholingen (EN/NVD/VvOCM/NVLF/NVH/OVN)Contact

Ergotherapie Nederland
Orteliuslaan 750
3528 BB Utrecht

E-mail
en@ergotherapie.nl

Telefoonnummer
030 2628356

Telefonische bereikbaarheid
Maandag tot en met vrijdag,
tussen 8.30 en 17.00 uur.

Ergotherapie Nederland


Scholing

Dit is Ergotherapie

Ergotherapeuten zoeken

Kennisplatform

Over Ergotherapie Nederland

Congressen en bijeenkomsten


Contact


Ergotherapie Nederland Orteliuslaan 750
3528 BB Utrecht


E-mail
en@ergotherapie.nl

Telefoonnummer
030 2628356

Telefonische bereikbaarheid
Maandag tot en met vrijdag,
tussen 8.30 en 17.00 uur.Disclaimer | Privacy statement